Skagen ferie

Blåbærvej 53 i Ålbæk er et dejligt stort sommerhus med bedste beliggenhed på en stor privat naturgrund tæt ved stranden og ca 20 km syd for Skagen. Grunden går direkte ned til en meget børnevenlig badestrand. Området byder på fina naturoplevelser i en pragtfuld natur med planter, hedelandskab, skov og store klitter.
Blåbærvej er ideelt for familieferie med børnevenlige omgivelser med store frie områder med begrænset trafik eller støj. Mange fugleinteresserede og ornitologer vælger at bo her. I maj måned foregår Skagen Fuglefestival 2022.
Se http://skagenfuglefestival.dk/ for mere information.
Her er masser af frisk luft og mange muligheder for spændende spadsereture og cykelture i den fine forårsnatur med fuglesang, i den varme sommer med strand og klitter samt i det vidunderlige efterår med lyng og gyldne farver.
I det dejlige sommerhus kan man slappe af og nyde naturen året rundt. Bag de store klitter ligger en dejlig og stille badestrand med lavt vand og det fineste sand uden sten. Man kan gå langs stranden ind til Ålbæk havn (ca. 2 km). Til Vesterhavet og Tversted er der ca.20 km, til Frederikshavn ca. 20 km og til Skagen ca. 20 km. Skagen tilbyder mange seværdigheder som Skagen Kunstmuseum, Brøndums Hotel, Grenen med Sandormen og Den tilsandede kirke  bare for at nävne nogle enkelte. Med hurtigbåd fra Frederikshavn tager det kun 2 timer til Göteborg.
Se afsnittet “udflugtsmuligheder” for tips til seværdigheder i nærheden.

Den golfinteresserede kan vælge mellem 8 golfbaner inden for en times bilkørsel. Den nærmeste golfbane er “Hvide Klit” ved Ålbæk.

For den hesteinteresserede kan man leje hest i området og deltage på en ridetur med en gruppe af andre gæster.

For børnene findes gode legemuligheder, man kan spille bold/fodbold eller hoppe på den populære trampolin. Man kan også leje en cykel inde i Ålbæk og cykle på cykelsti til Ålbæk, igennem et flot naturområde til Skagen eller til Frederikshavn. Orker man ikke cykle hjem igen kan man tage cyklen med gratis på toget hjem til Ålbæk.

For den fugleinteresseret findes mange intressante fuglearter. Stor opmærksomhed får specielt rovfuglene. For mere information se www.birdsontop.dk, Skagen Fuglestation eller www.naturstyrelsen.dk. Hvert år i maj arrangeres den velbesøgte Skagen Fuglefestival.

Højsæsonen starter lørdag 18. juni og slutter lørdag 6. august 2022. Uden for højsæsonen er priset lavere. Kontakt os for et godt tilbud til din ferie, hvad enten det er sommerferie, familieferie, cykelferie, golfferie, weekend eller miniferie med familie og venner i 2022.

Velkommen til Knasborghus!

.