Skagen ferie

Trampolin  Udendörs 1  sommar 09 skagen mm 122   April 2010 inkl NYC 007

Knasborghus nr 7 med adressen Blåbærvej 53 er et dejligt stort sommerhus med bedste beliggenhed på en stor privat naturgrund tæt ved stranden, ca 20 km syd for Skagen. Grunden går ned til en fin og meget børnevenlig badestrand. Området byder på fina naturoplevelser i en pragtfuld natur med planter, hedelandskab, skov og store klitter.
Knasborghus er ideelt for familieferie og har børnevenlige omgivelser med store frie områder med begrænset trafik eller støj. Mange fugleinteresserede og ornitologer vælger at bo her. I maj måned foregår Skagen Fuglefestival 2018.
Se http://skagenfuglefestival.dk/ for mere information.
Her er masser af frisk luft og mange muligheder for spændende spadsereture og cykelture i den fine forårsnatur med fuglesang, i den varme sommer med strand og klitter samt i det vidunderlige efterår med lyng og gyldne farver.
I et fritidshus på Knasborghus kan man slappe af og nyde naturen året rundt. Bag de store klitter ligger en dejlig og stille badestrand med lavt vand og det fineste sand uden sten. Man kan gå langs stranden ind til Ålbæk havn (ca. 2 km). Til Vesterhavet og Tversted er der ca.20 km, til Frederikshavn ca. 20 km og til Skagen ca. 20 km. Skagen tilbyder mange seværdigheder som Skagen Kunstmuseum, Brøndums Hotel, Grenen med Sandormen og Den tilsandede kirke  bare for at nävne nogle enkelte. Med hurtigbåd fra Frederikshavn tager det kun 2 timer til Göteborg.
Se afsnittet “udflugtsmuligheder” for tips til seværdigheder i nærheden.

Den golfinteresserede kan vælge mellem 8 golfbaner inden for en times bilkørsel. Den nærmeste golfbane er “Hvide Klit” ved Ålbæk.

For den hesteinteresserede findes gode muligheder for at medbringe sin egen hest på ferien og ride i klitterne eller langs de kilometerlange strande. Man kan også leje hest i området og deltage på en ridetur med en gruppe af andre gæster.

For børnene findes gode legemuligheder, man kan spille bold/fodbold eller hoppe på den populære trampolin. Man kan også leje en cykel inde i Ålbæk og cykle på cykelsti til Ålbæk, igennem et flot naturområde til Skagen eller til Frederikshavn. Orker man ikke cykle hjem igen kan man tage cyklen med gratis på toget hjem til Ålbæk.

For den fugleinteresseret findes mange intressante fuglearter. Stor opmærksomhed får specielt rovfuglene. For mere information se www.birdsontop.dk, Skagen Fuglestation eller www.naturstyrelsen.dk. Hvert år i maj arrangeres den velbesøgte Skagen Fuglefestival.

Slægts- og familiefest Knasborghus består af et større hus (Knasborghus nr 1) og 2 sommerhuse. Disse kan lejes separat – eller lejes samlet og dermed skabe rammen for en familiesammenkomst, hvor op til 16-20 personer kan overnatte samt spise og hygge sig sammen i det store hus, som har plads og faciliteter til dette.

Godt tilbud: Højsæsonen starter lørdag 16. juni og slutter lørdag 11. august 2018. Uden for højsæsonen er priserne betydeligt lavere. Kontakt os for et godt tilbud til din ferie, hvad enten det er sommerferie, familieferie, cykelferie, golfferie, weekend eller miniferie med familie og venner i 2018.

Velkommen til Knasborghus!

.